Wederom storing bij Ziggo

Ziggo ligt opnieuw onder vuur van hackers. Een DDoS-aanval heeft de provider getroffen waardoor 60 procent van de ruim 3,2 miljoen internetklanten van Ziggo „last kunnen krijgen” van de storing. Het gaat allemaal om klanten in het voormalige verspreidingsgebied van Ziggo, voor de fusie met UPC. Voormalige UPC-klanten hebben er geen last ... Lees verder »

19th aug 2015
Grote internetstoring bij Ziggo

AMSTERDAM - Internetprovider Ziggo kampt dinsdagavond met een grote storing. Het bedrijf laat via Twitter weten dat het kampt met een ddos-aanval.Volgens Tweakers leek het er aanvankelijk op dat Ziggo met dns-problemen kampte. Ziggo bevestigt inderdaad dat de digitale aanval is gericht op de dns-servers. Deze servers zorgen ervoor zorgen dat ... Lees verder »

18th aug 2015
KPN kampt met grote storing in Utrecht

Door een storing in Utrecht hebben veel bewoners en winkeliers die gebruikmaken van KPN geen toegang tot internet, televisie of telefoon. De storing begon om 13.40 uur. KPN zegt te verwachten de problemen om 17.30 uur te hebben opgelost. Waardoor de storing is veroorzaakt, is nog niet te zeggen. De pinautomaten in de binnenstad zouden tot die ... Lees verder »

6th aug 2015