Websites, tijdelijk niet bereikbaar

Na een automatisch uitgevoerde update, vannacht 13-03-2018, van de firewall software kon de httpd server niet meer herstarten.
Deze fout is door de software makers van de firewall software gecorrigeerd en alle websites zijn weer gewoon bereikbaar.

Excuses voor het ongemak.

13. Mär 2018
PHP versie kiezen

Bij al onze shared hosting pakketten, met uitzondering van de 1 euro hosting, is het nu mogelijk om zelf te kiezen welke PHP versie je wilt gebruiken.

In het cPanel Control Panel kan je, na inloggen, onder het kopje Software bij MultiPHP Manager kiezen uit de beschikbare PHP versies.
Je kan nu ook een php.ini bestand per PHP versie activeren.

9. Mär 2018
Landelijke storing Ziggo

Klanten van Ziggo in meerdere regio's in Nederland klagen over slechte verbindingen bij vast internet.
Niet bekend is wat de oorzaak is van de storing, waar ook niet iedere klant last van lijkt te hebben. Ziggo bevestigt problemen te ondervinden.

Kijk voor meer informatie op: Tweakers.net

24. Feb 2017
Wordpress sites lopen groot risico

AMSTERDAM - Een kwart van alle Nederlandse websites die op het content managementsysteem WordPress zijn gebaseerd, lopen risico op een cyberaanval. Dat stelt sitebeheerder WP Masters. In Nederland draaien bijna 736.000 sites op deze software.   Het probleem is dat veel sitebeheerders na installatie het WordPress-systeem niet updaten naar ... weiterlesen »

26. Jan 2017
Gratis SSL certificaat voor elke domeinnaam

Sinds de nieuwste versie van cPanel en WHM 58.0.x, is een nieuwe AutoSSL functie beschikbaar.   AutoSSL installeert automatisch op domein naam niveau gevalideerde Comodo SSL-certificaten.   Als uw website (of het nu een domein, subdomein, add-on domein of alias is ) nog nooit een SSL-certificaat heeft gehad of deze is ... weiterlesen »

26. Okt 2016
Landelijke KPN storing

DEN HAAG - KPN kampt zaterdagochtend met een landelijke internetstoring. Het gaat om problemen bij de vaste internetdiensten van het bedrijf, zoals bellen en internet. Televisie kijken is wel mogelijk, meldt een woordvoerder van KPN.KPN meld het volgende op hun website:Als gevolg van een landelijke storing kun je mogelijk geen of slecht gebruik ... weiterlesen »

3. Sep 2016
Storing e-mail bij Tele-2

Op dit moment ervaart Tele-2 een probleem met één van de mailservers waardoor de mailadressen die eindigen op @Tele2.nl nu niet bereikbaar zijn. Je kunt geen mails ontvangen of versturen en niet inloggen op webmail.

https://forum.tele2.nl/actuele-informatie-nieuws-acties-174/storing-e-mail-55225

27. Mai 2016
Autoresponder problemen op CP02

Op de server CP02.dutch-net.nl werkt de automatische beantwoording van email berichten niet correct.Het is mogelijk om een automatisch antwoord in te stellen echter, het automatisch ingestelde antwoord wordt niet altijd correct verzonden.Dit probleem is bij ons bekend en er wordt aan gewerkt om het probleem zo snel als mogelijk op te lossen.Onze ... weiterlesen »

26. Mai 2016
Signaalstoring bij Ziggo

Door een storing bij Ziggo kan je sinds 30 maart 2016 15:33 uur niet televisiekijken, radio luisteren, internetten en bellen.

Storing opgelost en werkt niet alles zoals je gewend bent? Start het modem dan opnieuw op.

30. Mär 2016
Landelijke e-mailstoring bij Ziggo

Ziggo kampt al uren met een landelijke e-mailstoring. Op sociale media klagen veel mensen uit tal van delen van het land dat zij hun webmail niet kunnen gebruiken. Mensen klagen over ernstige consequenties voor werk en sollicitaties. Ziggo werkt aan een oplossing. Internetprovider Ziggo had vorig jaar last van een grote storing door een ... weiterlesen »

2. Feb 2016