Feb 24th Landelijke storing Ziggo

Klanten van Ziggo in meerdere regio's in Nederland klagen over slechte verbindingen bij vast internet.
Niet bekend is wat de oorzaak is van de storing, waar ook niet iedere klant last van lijkt te hebben. Ziggo bevestigt problemen te ondervinden.

Kijk voor meer informatie op: Tweakers.net

Jan 26th Wordpress sites lopen groot risico

AMSTERDAM - Een kwart van alle Nederlandse websites die op het content managementsysteem WordPress zijn gebaseerd, lopen risico op een cyberaanval. Dat stelt sitebeheerder WP Masters. In Nederland draaien bijna 736.000 sites op deze software.   Het probleem is dat veel sitebeheerders na installatie het WordPress-systeem niet updaten naar ... Leia mais... »

Oct 26th Gratis SSL certificaat voor elke domeinnaam

Sinds de nieuwste versie van cPanel en WHM 58.0.x, is een nieuwe AutoSSL functie beschikbaar.   AutoSSL installeert automatisch op domein naam niveau gevalideerde Comodo SSL-certificaten.   Als uw website (of het nu een domein, subdomein, add-on domein of alias is ) nog nooit een SSL-certificaat heeft gehad of deze is ... Leia mais... »

Sep 3rd Landelijke KPN storing

DEN HAAG - KPN kampt zaterdagochtend met een landelijke internetstoring. Het gaat om problemen bij de vaste internetdiensten van het bedrijf, zoals bellen en internet. Televisie kijken is wel mogelijk, meldt een woordvoerder van KPN.KPN meld het volgende op hun website:Als gevolg van een landelijke storing kun je mogelijk geen of slecht gebruik ... Leia mais... »

May 27th Storing e-mail bij Tele-2

Op dit moment ervaart Tele-2 een probleem met één van de mailservers waardoor de mailadressen die eindigen op @Tele2.nl nu niet bereikbaar zijn. Je kunt geen mails ontvangen of versturen en niet inloggen op webmail.

https://forum.tele2.nl/actuele-informatie-nieuws-acties-174/storing-e-mail-55225

May 26th Autoresponder problemen op CP02

Op de server CP02.dutch-net.nl werkt de automatische beantwoording van email berichten niet correct.Het is mogelijk om een automatisch antwoord in te stellen echter, het automatisch ingestelde antwoord wordt niet altijd correct verzonden.Dit probleem is bij ons bekend en er wordt aan gewerkt om het probleem zo snel als mogelijk op te lossen.Onze ... Leia mais... »

Mar 30th Signaalstoring bij Ziggo

Door een storing bij Ziggo kan je sinds 30 maart 2016 15:33 uur niet televisiekijken, radio luisteren, internetten en bellen.

Storing opgelost en werkt niet alles zoals je gewend bent? Start het modem dan opnieuw op.

Feb 2nd Landelijke e-mailstoring bij Ziggo

Ziggo kampt al uren met een landelijke e-mailstoring. Op sociale media klagen veel mensen uit tal van delen van het land dat zij hun webmail niet kunnen gebruiken. Mensen klagen over ernstige consequenties voor werk en sollicitaties. Ziggo werkt aan een oplossing. Internetprovider Ziggo had vorig jaar last van een grote storing door een ... Leia mais... »

Aug 19th Wederom storing bij Ziggo

Ziggo ligt opnieuw onder vuur van hackers. Een DDoS-aanval heeft de provider getroffen waardoor 60 procent van de ruim 3,2 miljoen internetklanten van Ziggo „last kunnen krijgen” van de storing. Het gaat allemaal om klanten in het voormalige verspreidingsgebied van Ziggo, voor de fusie met UPC. Voormalige UPC-klanten hebben er geen last ... Leia mais... »

Aug 18th Grote internetstoring bij Ziggo

AMSTERDAM - Internetprovider Ziggo kampt dinsdagavond met een grote storing. Het bedrijf laat via Twitter weten dat het kampt met een ddos-aanval.Volgens Tweakers leek het er aanvankelijk op dat Ziggo met dns-problemen kampte. Ziggo bevestigt inderdaad dat de digitale aanval is gericht op de dns-servers. Deze servers zorgen ervoor zorgen dat ... Leia mais... »