PHP mail functie wordt uitgeschakeld

In verband met het actieve misbruik van de PHP Mail functie wordt deze functie binnenkort, 31 mei 2015, uitgeschakeld.Websites dienen vanaf dat moment de SMTP functionaliteit te gebruiken. Deze functie maakt het onmogelijk om als bezoeker van een website email berichten te laten versturen via onbeveiligde scripts en/of formulieren omdat per mail ... Lees verder »

26th mei 2015
PHP functie ini_set is uitgeschakeld

In verband met het actieve misbruik van de PHP functie ini_set is deze functie per direct op alle servers uitgeschakeld.Als gevolg hiervan worden websites met hoofdzakelijk verouderde software versies van o.a. Joomla en Wordpress niet goed meer weergegeven of er verschijnen meldingen in het beeldscherm die eerst niet getoond werden.U dient er zorg ... Lees verder »

25th mei 2015
iCloud kampt met storing

iCloud lijkt te kampen met een storing. Wereldwijd klagen gebruikers over problemen met de synchronisatiedienst. Ook in Nederland lijkt men er last van te hebben. De gebruikers zouden steeds in moeten loggen bij de cloudopslagdienst.Daarnaast zouden foto's, bestanden en mail via de webdienst van Apple niet beschikbaar zijn. Op social media zijn er ... Lees verder »

21st mei 2015
DNS service van DutchNet beer dan 60 % van de anderen

Beter dan 60% van de providers

 

De DNS service van DutchNet:  beter dan 60% van de andere providers. Toch niet gek !

Bron:

SIDN logo

20th mei 2015
Nederland kampt met internetstoring

Nederland kampt woensdag met een gebrekkige internetvoorziening. Verbindingen zijn traag of doen het helemaal niet en mensen ondervinden problemen bij het pinnen. De oorzaak is een storing bij AMS-IX, een belangrijk knooppunt van het internet. Het verkeer wordt nu omgeleid via een ander knooppunt. AMS-IX erkent de problemen maar kan nog niets ... Lees verder »

13th mei 2015