Email instellingen voor bij DutchNet gehoste domeinnamen

Voor de bij DutchNet gehoste domeinnamen, waarbij de mail ook via onze servers loopt, dienen de volgende instellingen gebruikt te worden:

Secure SSL/TLS instellingen
gebruikersnaam: het volledige emailadres
wachtwoord: het wachtwoord van dit emailadres

Inkomende mail server
Naam inkomende mail server: mail.volledigedomeinnaam
IMAP poort: 993
POP3 poort: 995

Uitgaande mail server (SMTP)
Naam uitgaande mailserver: mail.volledigedomeinnaam
SMTP poort: 465

Aanmelden is verplicht voor de IMAP, POP3 en SMTP service.

Krijgt u de mail niet werkend?
Kijk dan bij uw cPanel Control Panel naar de meer gevanceerde instellingen voor o.a. de verschillende iOS versies.
U kunt hier ook instellingen voor de meest gebruikte email programma's, voor uw email account, downloaden. Uw email account is dan snel en correct ingesteld.

Uw cPanel control Panel kunt u openen via: https://uwdomeinnaam:2083
de gebruikersnaam en het wachtwoord heeft u van ons per email ontvangen toen uw abonnement bij ons geactiveerd werd.

• email, pop3, imap, smtp