Heb ik standaard support bij een Virual Private Server

Neen, u hebt standaard geen support voor de configuraties op uw Virtual Private Server. U hebt wel de mogelijkheid om een Support contract af te sluiten. U betaalt dan 50 euro per maand en ontvangt maandelijks 1 uur efficiënte support. Wenst u geen Support contract, maar wilt u toch dat DutchNet uw Virtual Private Server configureert? Dan kan dat voor 90 euro per uur.